elpetitmiquel

elpetitmiquel és l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Som una escola viva, activa, creativa i col·laborativa, que està situada en un entorn privilegiat i en contacte amb la natura.

Clica i passegem per elpetitmiquel

Al Col·legi Sant Miquel dels Sants donem continuïtat al procés educatiu: de 3 a 18 anys. Des d’aquí, us obrim les portes d’elpetitmiquel, l’escola d’educació infantil i primària del nostre centre.

Veure, descobrir i tocar

Els infants d’elpetitmiquel creixen en un entorn natural, en el qual poden descobrir els colors de la tardor a través de les fulles o preguntar-se qui s’ha menjat els enciams que han cultivat i cuidat durant tants dies. I és que una de les grans particularitats d’elpetitmiquel és una ubicació privilegiada. A poc més de cinc minuts caminant del centre de la ciutat de Vic, elpetitmiquel ofereix la possibilitat de créixer en contacte amb la natura i en un entorn saludable on veure, descobrir i tocar. El nostre objectiu és assentar les bases per a aprenentatges futurs. I ho fem conjuntament amb la família i l’infant. A elpetitmiquel, ens agrada anar a l’escola i us ho volem ensenyar. Això sí, des de la distància perquè aquests dies #joemquedoacasa.+info


Aquí decideixes el teu futur.