Educació secundària

Som una escola oberta a estudiants i famílies. Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu propi itinerari.

Som una escola integrada que imparteix les etapes d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys), a elpetitmiquel, així com d’educació secundària (13-16 anys) i batxillerat (17-18 anys) a Sant Miquel. El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu propi itinerari.

Persones

Al Col·legi Sant Miquel dels Sants, on donem continuïtat al procés educatiu que va dels 3 als 18 anys, família, estudiant i docents fem un equip, creiem en la personalització de l’aprenentatge.

Entorns

A la nostra escola, tots els espais són vàlids per a l’aprenentatge. Creem entorns d’aprenentatge que ajuden l’estudiant en el seu procés de maduresa i autonomia.

Projectes

El treball per projectes és una metodologia per a la personalització de l’aprenentatge. Al Col·legi Sant Miquel dels Sants promovem projectes interdisciplinaris i cooperatius; fem projectes de creativitat, acció i servei (CAS); i afavorim la participació, el treball en equip i la presentació de resultats.


Activitats

Desenvolupem activitats fora del centre per interactuar amb l’entorn: sortides culturals i esportives, intercanvis lingüístics i culturals, viatges d’estudis i Erasmus+.

Coneixement

Posem èmfasi en el coneixement i l’experimentació en l’Art, la Ciència, les Humanitats, la Comunitat, la Recerca i la mirada Internacional.

Escola d’idiomes

Promovem el coneixement de l’anglès, el francès i l’alemany i ho fem amb projectes, auxiliars de conversa, visites d’estudiants del MIT i matèries d’enfocament internacional: Europe Project, World Summit i World News. Tenim Escola d’idiomes i preparem pels exàmens de Cambridge.


Més enllà de l’educació formal

Anem més enllà de l’educació formal: el Bistrot StM, l’Escola d’idiomes, la robòtica, la biblioteca, les activitats CAS i les sortides formen part del projecte pedagògic.

Itineraris

Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu itinerari. A 4t d’educació secundària, oferim els itineraris científic, tecnològic, social, humanístic i professional.


Informa’t

santmiquel: l’escola que busques