Batxillerat Sant Miquel dels Sants

Som una escola oberta a estudiants i famílies. Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu propi itinerari.

El Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants s’ha caracteritzat sempre pel compromís, tant a l’hora de capacitar els estudiants de cara als estudis superiors com de contribuir al seu creixement intel·lectual i personal i al desenvolupament d’un pensament crític i autònom. El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®). Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu propi itinerari.

Persones

Al Col·legi Sant Miquel dels Sants, on donem continuïtat al procés educatiu que va dels 3 als 18 anys, família, estudiant i docents fem un equip, fem seguiment individualitzat a través de tutories.

Escola d’idiomes

Promovem el coneixement de l’anglès, el francès i l’alemany i ho fem amb auxiliars de conversa i visites d’estudiants del MIT. Tenim Escola d’idiomes i preparem pels exàmens de Cambridge, l’Institut Français i el Goethe Institut.

Projectes

El treball per projectes és una metodologia per a la personalització de l’aprenentatge. Al Col·legi Sant Miquel dels Sants promovem projectes interdisciplinaris i cooperatius; fem projectes de creativitat, acció i servei (CAS); i afavorim la participació, el treball en equip i la presentació de resultats.


Recerca

Promovem una educació rigorosa i integral i donem valor a la recerca. Tenim recerca adscrita en centres d’investigació externs.

Mentalitat internacional

Incentivem el desenvolupament de la mentalitat internacional en un context global. Ajudem a adquirir la capacitat d’examinar qüestions de caràcter local, global i intercultural, d’entendre i apreciar els punts de vista i les visions del món i implicar-s’hi.

Més enllà de l’educació formal

Anem més enllà de l’educació formal: el menjador, l’Escola d’idiomes, la robòtica, la biblioteca, les activitats CAS i les sortides formen part del projecte pedagògic. +info


Itineraris

Oferim diversos itineraris tant de les modalitats de ciències i tecnologia, com de les modalitats d’humanitats i ciències socials.

Ampliació d’estudis

Assessorem per programes d’ampliació d’estudis: Bojos per la ciència, Joves i ciència, Centres de recerca, proves Cangur i Estades a l’empresa.

Universitat

El 95% dels estudiants de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants superen les proves de PAU i accedeixen a la Universitat.


Informa’t

santmiquel: l’escola que busques