Batxillerat Internacional (IB)®

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®). Al Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ajudem a crear el teu propi itinerari.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic és el primer centre de tota la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB). Els estudiants de batxillerat de Sant Miquel tenen la possibilitat de cursar, de forma integrada, el Batxillerat estatal (LOMCE) i el Batxillerat Internacional®. L’IB® són estudis homologats internacionalment i reconeguts per la majoria d’universitats del món. Compten amb la garantia de rigor de l’organització internacional i principalment són avaluats mitjançant correcció externa. L’IB® se suma al Batxillerat de Sant Miquel que s’ha caracteritzat sempre pel compromís, tant a l’hora de capacitar els estudiants de cara als estudis superiors com de contribuir al seu creixement intel·lectual i personal i al desenvolupament d’un pensament crític i autònom.

Persones

Al Col·legi Sant Miquel dels Sants, on donem continuïtat al procés educatiu que va dels 3 als 18 anys, família, estudiant i docents fem un equip, fem seguiment individualitzat a través de tutories.

Escola d’idiomes

Promovem el coneixement de l’anglès, el francès i l’alemany i ho fem amb auxiliars de conversa i visites d’estudiants del MIT. Tenim Escola d’idiomes i preparem pels exàmens de Cambridge, l’Institut Français i el Goethe Institut.

Metodologies

Utilitzem metodologies i enfocaments d’aprenentatge que capaciten per a la indagació, la reflexió i l’esperit crític i doten d’habilitats que afavoreixen tant l’accés a la universitat com l’adquisició de coneixement al llarg de la vida.

Entorn

Els estudiants es troben en un entorn favorable a l’adquisició de coneixement i i treballen en grups reduïts.


Doble titulació

El Batxillerat Internacional (IB)® se suma al Batxillerat de Sant Miquel dels Sants. Els estudiants de batxillerat de la nostra escola poden cursar, de forma integrada, el Batxillerat estatal (LOMCE) i l’IB®. Oferim doble titulació, una d’elles homologada internacionalment, que facilita l’accés a la majoria d’universitats del món.

Visió integral i crítica

L’IB® presenta un currículum ampli, equilibrat i interdisciplinari, que permet adquirir una visió integral i crítica del coneixement i que connecta amb la realitat i les problemàtiques d’un món globalitzat.

Recerca

Promovem una educació rigorosa i integral i donem valor a la recerca. Tenim recerca adscrita en centres d’investigació externs.

Més enllà de l’educació formal

Anem més enllà de l’educació formal: el menjador, l’Escola d’idiomes, la robòtica, la biblioteca, les activitats CAS i les sortides formen part del projecte pedagògic. +info


Rigor

L’IB® compta amb la garantia de rigor, tant pel procés educatiu, com pel fet que l’avaluació és externa.

Competència lingüística

L’IB® permet obtenir un nivell alt d’anglès i castellà en els dos anys del programa i assolir una competència lingüística fluïda en dues de les llengües més parlades del món.

Itineraris

Oferim diversos itineraris tant de les modalitats de ciències i tecnologia, com de les modalitats d’humanitats i ciències socials.

Universitat

El 95% dels estudiants de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants superen les proves de PAU i accedeixen a la Universitat.

Ampliació d’estudis

Assessorem per programes d’ampliació d’estudis: Bojos per la ciència, Joves i ciència, Centres de recerca, proves Cangur i Estades a l’empresa.


Informa’t

santmiquel: l’escola que busques